PRIREIKS
Špinatų – gerų dviejų ryšulėlių
Braškių – apie 24 vnt.
Sūrio – fetos ARBA mėlynojo pelėsinio ARBA kokio ožkos sūrio
Skrudintų migdolų plokštelių ARBA graikinių riešutų (jei turit po ranka)
Raudonasis svogūnas – puselė, smulkiai pjaustyto
Padažui: šlakelis aliejaus, balzamiko acto, šaukštelis cukraus, žiupsnis šviežiai maltų pipirų, 2 šaukštai sezamo sėklų ir 1 šaukštas aguonų grūdelių
GAMINAM
Visas padažo sudėtines dalis sumaišiau atskirame dubenėlyje.
Špinatų lapelius nuplovusi nuskabiau stiebelius, didesnius – suplėšiau smulkiau. Įmaišiau svogūnus, apliejau padažu. Išmaišiusi, atsargiai įmaišiau braškes. Sūrio ir migdolų šį kartą nedėjau, bet jei turite po ranka – labai tinka.
Jei salotos – jūsų pagrindinis pietų patiekalas, šalia dar galėtų tikti garintos vištienos gabalaitis ar šiek tiek pašildytos čiabatos. Skanaus :)
_______________
Gaminote pagal šį receptą? Bandėte panašų patiekalą? Turite būdą pagaminti skaniau, paprasčiau, įmantriau, ar tiesiog – įdomiau? Pasidalinkite komentaruose! :)
_______________
Jums taip pat gali patikti: Špinatų salotos su džiovintomis spanguolėmis ARBA Fantastiško Skanumo ir Žaibiško Greitumo špinatų užkandis
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą